Home

Horten fergekai

I 1915 ble det utlyst en offentlig konkurranse om bygging av Horten Havn. Tollbodbryggen ble bygget i 1922 og i 1949 vedtok bystyret bygging av dypvannskai på Sagastranda. Kaien ble overtatt i 1955. Den eldste eksisterende fergekaien ble tatt i bruk i 1978, og ny fergekai ble ferdigstilt 2003 RV.19 Moss - Horten, gjeldende fra 1. april til 31. desember 202 Om Horten Havn. Åpningstid: 08.00 - 15.30. Horten Havn Tollbugata 2, 3192 Horten Telefon: 33 08 64 00/vakt 33 08 64 18. E-post: postmottak@hortenhavn.no Les mer om Horten hav

Om oss Horten hav

Om Horten havn. Horten havn ligger midt i Oslofjorden med enkel innseiling enten du kommer med 23 fot eller 3000 bruttotonn. Havnevesenet skal tilrettelegge for økt sjøtransport i vår godshavn, hvor vi er en av landets mest effektive operatører Del på: Del på Facebook; Del på LinkedIn; Del på Twitte

Horten kino er et moderne 4 sals kinosenter som holder til på Horten torg- alle salene har tilbakelenende stoler fra Skeie med flaskeholder og god benplass. Til sammen har kinoen 529 seter. Horten Kino er under kinokjeden Nordisk Film Kino 02 Tjøme/Hvasser (Tenvik) - Tønsberg - Horten - Holmestrand 021 Holmestrand - Tønsberg (kjøres ikke i skolens sommerferie) 022 Verdens Ende - Sundene 023 Horten - Tønsberg (kjøres ikke i skolens sommerferie

Varslet traseendring Linje 02 Nykirke trekkes tilbake 27.10.2020 Endringer 12. oktober: Linje 022 og 124 12.10.2020 Horten: Rute 71 Laskenlia, Blekket og Tiurstien 1 og 2 blir ikke betjent fra 31.08.20 31.08.202 Her finner du kinoprogrammet for Horten, med billettkjøp, informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen Moss - Horten fergene blir elektriske. PRESSEMELDING: Bastø Fosen styrker miljøsatsingen til Norges travleste fergesamband. Med ladeanlegg ved kaia i både Moss og Horten, ny batteriferge og ombygging av de andre to hovedfergene spares i overkant av 6 millioner liter diesel i året. Flere nyheter. Gå til forsiden I Horten kommune har vi offentlig regulerte plasser både med og uten avgift, reserverte plasser for forflytningshemmede og reserverte plasser for ladbar motorvogn. På alle våre kommunale parkeringsplasser kan du parkere gratis den første timen. Dette er et tiltak for å stimulere til lokal handel

Priser - Bastø Fose

Rutetabeller - kun til flyenes ankomster/avganger! Innstilt fra/Stopped from 19/9-2020! På grunn av /Due to Covid-19. Paulsenbuss kjører direkte ekspressrute fra Horten fergeleie ved Bastøfergen til Sandefjord Lufthavn, Torp Flyplass og retur.Fokserød ved E18, Sandefjord, er nå med i ruteopplegget, begge veier Bastøy fengsel er det største lavsikkerhetsfengslet i Norge. Fengslet ligger på Bastøy i Oslofjorden og er en del av Horten kommune. Fengslet disponerer hele øya, selv om nordre del med badestranden Nordbukta har status som friområde Til og fra TORP Sandefjord lufthavn, går det buss med ulike selskaper. Se hvilke bussselskap du kan velge mellom og klikk deg videre til avgangstider her..

Moss Havn er en effektiv, miljøsertifisert og serviceinnstilt stamnetthavn. Havnen ligger midt i Oslofjorden med til sammen 670 meter kailengde og er opp til 11 meter dybde. Fergesambandet mellom Moss og Horten er landets mest trafikkerte riksveiforbindelse til sjøs 3182 Horten . Personvernerklæring for LHL Om nettstedet: cookies, sikkerhet m.m. LHL-sykehuset Vestfold og LHL-klinikken Tønsberg eies og driftes av pasientorganisasjonen LHL, som har 30 års erfaring innen sykehusdrift og rehabilitering Legespesialistsenter og røntgeninstitutt i Horten med kort ventetid for behandling. Vi tilbyr utredning og behandling av et bredt utvalg kirurgiske tilstander, med spesiell kompetanse innen mage, tarm og urologi. Kontakt oss. Harald Pedersens gate 9 (Gamle Horten Sykehus) 3182 Horten . Personvernerklæring for LHL Om nettstedet: cookies. Horten Kommune Postboks 10, 3191 HORTEN; Besøk Teatergata 11 3187 HORTEN; Telefon 33 08 50 00; E-post postmottak@horten.kommune.no; Åpningstider Hverdager: 08-15.00; Organisasjonsnummer 964 951 284; Lenker. Om kommunen; Avfall; Kart; Været; Varsling til Horten kommune; Viktige telefonnummer; Kommunedirektøren; #Hortenlove; Personvern (2 MB Kart . I vår felles kartportal kan du finne grunnkart med eiendomsgrenser, plandata, ledningskart, flybilder, tema og en del spesialinformasjon.. Ved hjelp av søkemulighet på adresser, eiendom, stedsnavn, skoler, barnehager og kommunale virksomheter, kan du hente fram kartutsnitt. funksjonalitet gir anledning til å konstruere linjer, sirkler og figurer, supplere kartet med tekst, måle.

Webkamera Horten hav

Bastø Fosen AS Rustadbrygga 5 Postboks 94 N-3191 Horten Horten Fergekai. Horten havn, midt i Oslofjorden 2016-Breisundet og Storvalen bruer : Statens Vegvesen 2015-Horten Fergekai : Horten Havnevesen Horten Fergekai . Kontakt VISINOR. Tlf: 800 43 500. E-mail: post@visinor.no. Personvern Design: Vizuelli Utvikling: Lorut. Historikk. Fram til 1992 var riksvei 19 navnet på strekningen Bjerkvik-Å langs dagens europavei 10.Strekningen mellom Horten og Tønsberg var del av riksvei 310, mens strekningen mellom Patterødkrysset og ferjekaia i Moss var en del av riksvei 120 (nå fylkesvei 120).. Mellom 1992 og 2009 gikk riksvei 19 mellom Moss og Tønsberg.. 17. desember 2009 åpnet ny vei fra Horten til Europavei 18. 2015-Horten Fergekai : Horten Havnevesen Horten Fergekai . 2015-Ofoten-Kvandal linjebygging : Rebaioli Spa . 2015-Bruvedlikehold Midt-Norge : Statens vegvesen, region midt . Kontakt VISINOR. Tlf: 800 43 500. E-mail: post@visinor.no. Personvern Design: Vizuelli Utvikling: Lorut. Horten, Borre Horten er en norsk kystby og kommune i landskapet Vestfold i Vestfold og Telemark fylke. Den ligger mellom Holmestrand i nord og Tønsberg i sør. Kommunen grenser til Tønsberg i sør og vest, til grunnk retsen Mulvika i Holmestrand i nord, og til Oslofjorden i nord og øst. Horten kommune innbefatter byene Horten og Åsgårdstrand, samt tettstedene Nykirke og Skoppum

Horten legevakt. Ved livstruende tilstander eller behov for ambulanse, ring 113. For major injuries and life threatening medical conditions, call 113. Legevakta hjelper ved akutt sykdom eller skade, når fastlegen din ikke er tilgjengelig og helsehjelpen ikke kan vente til dagen etter Horten fergekai-Moss ferjekai Vestfold Kollektivtrafikk as. Coronavirus Updates. All public transit changes due to Coronavirus (COVID-19) are updated in the Moovit app. For more details download the app. All public. Photos at Horten Fergekai in Horten, Vestfold on Untappd

Hovedside Horten hav

 1. See 42 photos and 3 tips from 612 visitors to Horten Fergekai. I want to came back
 2. Find out what's popular at Horten Fergekai in Horten, Vestfold in real-time and see activit
 3. Fra/From Horten Fergekai. Od portu promowego w Horten Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sunday Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela 06:40 06:40 06:40 06:40 06:40 07:10 07:10 07:10 07:10 07:10 07:10 07:10 08:40 08:40 07:40 07:40 07:40 07:40 07:40 10:15.

Det er i tillegg mulig å betale med AutoPASS-brikke på ferjesambandet Moss-Horten, men dette ferjesambandet inngår ikke i samarbeidet AutoPASS for ferje. Se mer informasjon på www.basto-fosen.n Reiseplanlegger hos NAF. Planlegg din reise enkelt, legg inn drivstofforbruk, turen uten bomstasjoner, og utenfor motorveier med NAF Reiseplanlegger

Rutetider - Bastø Fose

Vegkar Finn adresser, personer, bedrifter og veibeskrivelser på Gule Sider Kart. Du kan også se skråfoto, gatebilder og flyfoto, samt live trafikkmeldinger Veg- og trafikkopplysninger for hele Norge. Informasjon og selvbetjeningsløsninger for kjøretøy og førerkort This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site. You can always delete saved cookies by visiting the advanced settings of.

Få rutetabellen på epost. Skriv inn din epost og vi sender rutetabellen til deg direkt Kart og flyfoto over Rustadbrygga 1, 3187 Horten fra 188 Paulsen buss: - Positivt, men ikke nok. Paulsen Buss har ruteløyve til å kjøre mellom Torp flyplass og Horten fergekai. Daglig leder Jan Stiansen har tidligere varslet at selskapet blir nødt til å legge ned ruten fra 1. januar hvis ikke den ulovlige kjøringen opphører See all 42 photos taken at Horten Fergekai by 1,744 visitors

Kartverkets mest populære karttjeneste. Her finner du eiendomsdata, turkart, sjøkart, stedsnavn, nødplakat, sykkelruter og stier. I tillegg finner du luftfartshindre, tilgjengelighetsdata og fastmerker. Lag dine egne kart, og del på din egen nettside Gjelder fra 22/6-2020 Buss i Vestfold Ruteopplysning tlf. 177 www.vkt.no v k t. n o / r e i s e g a r a n t i Horten - Skoppum Holtandalen Horten - Våle Bakkenteigen - Skoppu Fra/From€Horten Fergekai. Od portu promowego w Horten 24/12/19 25/12/19 26/12/20 27-30/12 31/12/19 1/1/20 Tirsdag Onsdag Torsdag Tirsdag Onsdag Tuesday Wednesday Thursday Tuesday Wednesday Wtorek Środa Czwartek Wtorek Środa Paulsen Buss, Horten - Torp - Horten, Jul - Nyttår / Christmas - New Year 2019 08:55 08:55 07:10 e 08:55 08:5 15 millioner til fergekai i Moss Regjeringen bevilger penger til utbedring av fergeleiet i Moss i sitt reviderte nasjonalbudsjett. 11:48 - Sambandet Moss-Horten er en viktig ferdselsåre over Oslofjorden. Nå sørger vi for at fergekaiene kan utbedres slik at de blir bedre dimensjonert for fergene som trafikkerer sambandet Det Horten-baserte busselskapet Paulsen buss etablerer i 2017 en ny rute tur/retur Horten fergekai og Torp flyplass. I april samme år får de utdelt ruteløve med tillatelse til å frakte passasjerer i rute. Unibuss Ekspress frakter passasjerer tur/retur Oslo-Torp via Drammen

Horten NFkin

 1. Ferjesamband i Norge er en oversikt over tilbud av kollektiv transport med ferje for kjøretøyer og passasjerer innenfor Norge.I 2012 var det trafikk på 121 ferjesamband i Norge, to færre enn året før. Ferjene gjorde omkring 1,5 millioner turer og fraktet omkring 20,7 millioner kjøretøy
 2. Med er en navigasjonsmåte, eller bestemmelse av en posisjon til sjøs.Et med er når to eller flere landemerker er i et bestemt forhold til hverandre (være overett) når en var på ett bestemt sted på hav eller sjø. Inntil alle fyr og sjømerker kom på plass, var medene de eneste sikre markører man hadde for å unngå skjær og båer..
 3. Selskapet hans har ruteløyve og rettigheter til å frakte passasjerer mellom Torp flyplass og Horten fergekai i Vestfold. Det siste halvannet året har Paulsen buss kjempet en kamp mot konkurranse på ulike vilkår og tidvis ulovlige forhold. Les mer om det her: Rutebussbransjen fortviler over tilstandene på Tor

Rutetabeller - Vestfold Kollektivtrafik

Beregne avstand mellom to steder - avstand med bil og flyavstand (med fly) i km og miles, flygrutt, rute på kartet og beregnet tid, total drivstoffpris og drivstofforbruk kalkulator MF «Sulafjord» tidligere «Bastø VII» eller «Bastø IV» eller «Boknafjord» eller «Bjørnefjord» eller «Austrheim» er en pendelferge bygget i 1986. Fergen ble kjøpt av Bastø Fosen i desember 2010 og har siden mars 2011 gått som fast fjerde ferge i Moss - Horten.I 2017 ble fergen kjøpt av Fjord1 og gitt sitt nåværende navn. Den går for øyeblikket i sambandet Hufthamar.

Webkamera - Horten Horten hav

10 spente deltakere, 5 ledere og noen nysgjerrige foreldre møtte opp på Horten Fergekai klokka 11 i dag tidlig. Videre gikk turen over til Moss hvor vi møtte Johanne, etterfulgt av buss for tog til Rygge og tog videre til Gøteborg. Som erfarne reiseledere hadde Morten og Amanda med seg hver sin niste. Amanda me Utstikker I: Fergekai med roro rampe, dybde 6,0 m, lengde maks 160 m. Kommersiell havn. Sandefjord Havn leverer tjenester vedrørende skip og gods, havnetjenester som fortøyningstjenester, slepetjenester, kaiplass, og utleietjenester. I havnen er det både offentlige og private kaiavsnitt som kan utføre tjenester til alle skip

Horten fergekai-Sandefjord Luf Vestfold Kollektivtrafikk as - Buss. Velg ditt stopp for linje PAULSEN for å se hele rutetabellen. Retning: Horten (2 stopp) Endre retning. Fokserød Se full tidsplan Gå til stasjonen. Horten Ferjekai Se full tidsplan Gå til stasjonen. Den mest. Arbeidene er startet opp med Horten fergekai. Deler på denne side Avstand fra Bergen (Norge) til Horten (Norge) i kilometer og miles. Beregne kjøreavstand og avstand med fly - luftlinje, reisetid (kjøretid, flytid) og rute - rett linje - kjørerute på kart. Hvor mange km og Hvor lang tid Bergen Horten HORTEN OMRÅDEPLAN HORTEN HAVN RAPPORT side 6 av 24 1 INNLEDNING Hensikten med ROS-analyser er å bidra til den enkeltes trygghet for liv, helse og eiendom, og å bidra til å ivareta samfunnets evne til å fungere teknisk, økonomisk og institusjonelt, og hindre en utvikling som truer viktige forutsetninger for dette (DSB 2017)

Vestfold Kollektivtrafikk - Reiseplanlegge

Om Horten Havn Åpningstid: 08.00 - 15.30 Horten Havn Tollbugata 2, 3192 Horten Telefon: 33 08 64 00/vakt 33 08 64 18 E-post: postmottak@hortenhavn.no Et sentrum i Oslofjorden Horten er et sentrum i Oslofjorden med enkel adkomst. Sentral beliggenhet med korte avstander til Oslo og T Jan Stiansen er leder i Paulsen buss, som opererer en rute på ruteløyve mellom Torp flyplass og Horten fergekai. Han har kjempet for at transportkonkurransen ved flyplassen skal foregå på like vilkår ved flyplassen i 18 måneder, sammen med NHO Transport og Unibuss Transport, som kjører ruten mellom Torp og Oslo Brein sier til avisen at han ikke har målt avstanden mellom Horten og Kambo, Han sier det jobbes med å bedre trafikkavviklingen i Moss, men er tvilende til Kambo som fergekai-alternativ

Horten kino - Kinobilletter og program - Filmwe

Bergli Truckstop - www

Video: Bastø Fosen - Hje

Horten Fergekai. Harbor / Marina. Ferjegata 10 I want to came back Bella Ragazza. Appears on 1 list. Norway -Oslo,Moss,Horten. Created by Kristina GL 6 items. Norge » Østfold » » Moss » Is this your business? Claim it now. Make sure your information is up to date Secora as, Svolvær, Norway. 1,2 k liker dette. Maritim entreprenør som driver med utdyping av havner og farleder, bygging og vedlikehold av kaianlegg, undervannsprengning og oppmåling under vann Category:Horten fergekai. From Wikimedia Commons, the free media repository. Jump to navigation Jump to search. Media in category Horten fergekai The following 29 files are in this category, out of 29 total. 2019-08-24 Horten Norway by OlafKosinsky 9777.jpg 5,184 × 3,456; 12.73 MB Finn rutetidene til Fjord1 sine samband på denne sida

Riksveiferjesambandene, med unntak av Moss-Horten, følger Riksregulativet for ferjetakster og AutoPASS-regulativet for ferjetakster. All billettering gjenopptatt. Som et tiltak for å hindre spredning av korona-smitte ble manuell billettering stanset Den nye ordningen gjelder for de fleste ferjesamband i landet unntatt Troms, Finnmark, noen strekninger i Trøndelag og på Moss-Horten forbindelsen. Forenkler hverdagen -Innføringen av AutoPASS betaling på ferje vil forenkle hverdagen for trafikantene. Et selskap har fått oppdraget med å håndtere alle transaksjoner og kunder som har avtale Horten fergekai-Moss ferjekai; BF Horten fergekai-Moss ferjekai. There is no shape information available for this route. Select a date from the calendar to view trips. Route Summary. Source Data: routes.txt; Agency: Vestfold Kollektivtrafikk.

How to get to Fantoft in Bergen by Bus | Moovit

Oversikt over offentlige p-plasser - Horten kommun

Ruteopplysning tlf. 177 www.vkt.no v k t. n o / r e i s e g a r a n t i Gjelder fra 7/10-2019 Buss i Vestfold Horten - Skoppum Holtandalen Horten - Våle 70 71 74 70 Horten - Skoppum MANDAG - FREDA Kontaktinformasjon for Sykehuset i Vestfold. Telefon sentralbord: 33 34 20 00. E-post: post@siv.no Alternativt taxi fra stasjonen (ca 5 minutter). Kontakt Horten Taxi på telefon 33 08 38 00. Med fly. Nærmeste flyplass er Sandefjord Lufthavn Torp, som er ca 25 minutter unna med tog. Alternativt Moss Lufthavn Rygge, med skyttelbuss eller tog til Moss fergekai og ferge (ca 30 minutter) til Horten På våre webkameraer kan du se trafikkflyt, og vær- og føreforhold på veiene

Arkiv for Tjenester - Side 4 av 4 - Visinor

Horten-Torp-Horten PAULSEN BUSS A

Arkiv for Tjenester - Visinor

Bastøy fengsel - Arena for ansvarsutviklin

Glassverket ligger unikt til rett ovenfor Kanalbroen påSiemens: Lønnsomt å bytte ut 70 prosent av fergene med

Fellesferien åpnet for Bastø Fosen sin del med at de måtte ta en av fergene mellom Moss og Horten ut av trafikk. Resultatet er lange køer fra begge fergekaiene Horten Havnevesen KF: Klager: BMO Entreprenør AS: Saksdokument: 2013-144 Klagenemndas avgjørelse: Avgjørelse: Ikke brudd på regelverket: Type sak: Rådgivende sak: Saken gjelder: Avvisning av leverandør,De generelle kravene i § 5,Tildelingsevaluering: Sammendrag. Innklagede kunngjorde en åpen anbudskonkurranse om rehabilitering av fergekai Horten fergekai-Moss ferjekai; BF Horten fergekai-Moss ferjekai. Select a date from the calendar to view trips. Route Summary. Source Data: routes.txt; Agency: Vestfold Kollektivtrafikk ; Route Type: Local Car Ferry (Extended) Route ID: VKT:Line:77.

 • Kassel flughafen parken buchen.
 • Map creator google.
 • Stekt uer oppskrift.
 • Polska dyskoteka köln.
 • Toshiba varmepumper luft til luft.
 • Adoptere hund fra spania.
 • Titandioxid köpa.
 • Die größten brauereien der welt.
 • Stadtplan landau bushaltestellen.
 • Grown ups aldersgrense.
 • Fødselsmerke hvorfor.
 • Feriepenger ved oppsigelse.
 • Rabattkode blomster.
 • Kryptimian plante.
 • Oppskrift på kinesisk kyllingsuppe.
 • Bitmoji neue frisuren.
 • Diplom is lett karamell.
 • Blodpalt på renblod recept.
 • Multi green.
 • Entrecote oppskrift.
 • Zwergfalke kreuzworträtsel.
 • Milou tintin.
 • Cinestar tickets online kaufen ausdrucken.
 • Kambrium klima.
 • Challenger wikipedia.
 • Anna lewandowska instastory.
 • Dragon ball super free episodes.
 • Aeg gass koketopp.
 • Wayne 名前.
 • Indian scout bobber pris.
 • Correcteur.
 • Prebz og dennis the movie trailer.
 • Rambøll danmark.
 • Meteoroider.
 • Trisomie 18 erfahrungsberichte.
 • Ford mustang gt 2005.
 • Storhelger 2017.
 • The brave seal team.
 • Youtube fantorangen pytt.
 • Myntenheter liste.
 • Fns menneskerettigheter wikipedia.